Bemutatkozás

„Ahol a rím sosem sántít!”

Köszönöm, hogy megtiszteltétek kattintásotokkal a honlapomat.

A nevem Kancsár Krisztián. Az elmúlt években tevékenykedtem már többek között rádiós műsorvezetőként, idegenvezető szerepkörben és rendezvényszervezés területén is. Örömteli tény számomra, hogy a munkám során sokféle emberrel hozott össze a sors és így kölcsönösen tanulhattunk egymástól.

Mindig is a rímek őszinte híve voltam. Hiszem, hogy különleges hatással bírnak nem csupán a füleinkre, de a lelkünk mélyére is.  

Több mint 10 éve veszek részt az esküvők forgatagában, elsősorban vőfélyként. Az egész egy baráti felkéréssel kezdődött, amelyet nem tudtam visszautasítani, azóta pedig a folyamat önálló életre kelt.

Elsősorban személyre szabott és egyedi rímekkel igyekszem fokozni a szóbeli aláfestés varázsát, de természetesen ez az általam nyújtott szolgáltatásnak csak egy része. Emellett támogatlak titeket az előzetes tervezésben, ötletelésben, szervezésben és kézben, valamint „torokban” tartom az eseményeket a nagy napon.

Kiemelt fontosságú számomra a bizalom és a folyamatos egyeztetés, ugyanis ezek kölcsönös megléte elengedhetetlen a gördülékeny, tevékeny, és hatékony együttműködéshez.

„Személyes szólamok, nektek, rólatok!”

Foglaljon időpontot

Hívjon telefonon: +36 (70) 632 0623