Szolgáltatások


„Személyes szólamok, nektek, rólatok!”

Vőfély


Szeretnél egy különleges esküvőt egyedi vagy esetleg személyre szabott rímekkel?

Vőfélyként elsősorban arra törekszem, hogy igény szerint személyre szabottá tegyem számotokra a nagy nap rímbéli aláfestését, hogy ezáltal még különlegesebbé válhasson az esküvőtök napja.

Természetesen, ha azt szeretnétek, akkor „klasszikus” vőfélyes formában is megnyilatkozom, személyre szabott rímek nélkül, de az általam előadott szövegek ebben az esetben is egyediek, mivel csak és kizárólag saját szövegekkel dolgozom.

Az összes hagyományos programpont (igény szerint) elérhető /kikérés, búcsúztatás, torta, mennyasszonytánc, játékok, stb./, de semmi sem kötelező, illetve minden olyan módon kerül megvalósításra, ahogy az számotokra a legmegfelelőbb és legkényelmesebb. Mindez pedig akár személyre szabott, vagy egyedi rímekkel.

 Ha bármilyen kérdésetek merülne fel, akkor forduljatok hozzám bizalommal!

Ceremóniamester


Szeretnél egy olyan ceremóniamestert, aki zökkenőmentesen, jó hangulatban, az igényeiteknek megfelelően bonyolítja le a nagy napotokat?

Amennyiben a hagyományos vonaltól kissé távolabb lépve, ceremóniamester által levezényelve képzelitek el a nagy napot, akkor természetesen erre is van mód. Ebben az esetben az egyébként általam mélyen tisztelt és kedvelt népi irányzat kellékeitől /ruházat és rímek/ mentesen kerülnek lebonyolításra az események. Ezzel együtt természetesen itt is az (egyedi) igényeitek teljeskörű figyelembevételével zajlik a megvalósítás.

Ha bármilyen kérdésetek merülne fel, akkor forduljatok hozzám bizalommal!

Egyéb


Rendezvények


Szeretnél egy olyan verbális házigazdát, aki egyedi szolgáltatásával segítené egy különleges alkalom kibontakoztatását?

Vállalom céges rendezvények, születésnapok, esetenként koncertek és egyéb baráti vagy hivatalos események, programok konferálását és verbális lebonyolítását, humormorzsák általi furfangos fűszerezését, egyedi igények szerint magyarul és angolul.

Köszöntők


Adj valami valóban egyedit azoknak, akik igazán fontosak számodra!

Van egy kedves barátod, családtagod, akit meglepnél egy róla szóló, különleges rímes köszöntővel? Esetleg még az is eszedbe ötlött, hogy kellene valaki, aki előadja a végeredményt az ünneplő barátok gyűrűjében a meglepett célszemély színe előtt? Erre is van megoldás. Fordulj hozzám bizalommal.

Kétnyelvű Esküvő


A szerelem egyetemes nyelve legyőzi a földrajzi határokat.

A szerelem nem ismer határokat, univerzális hatalma pedig legyőz minden nyelvi nehézséget. Ha megtaláltátok a másik feleteket Földanyánk felszínén, akkor már túl vagytok a nehezén. Az esküvő napjának kihívásaira pedig ígérem, hogy megleljük a megoldást.

Akár ceremóniamesterként akár vőfélyként is elérhető vagyok magyar és angol nyelven.

Ha bármilyen kérdésetek merülne fel, akkor forduljatok hozzám bizalommal.